Wat doen we?

Half-Acht komt tweewekelijks samen voor een (online) ontbijt, waarbij we altijd een stuk inhoud serveren. We nodigen sprekers uit om ons te voeden vanuit hun vakgebied óf we pakken zelf het podium om van en met elkaar te leren.

De onderwerpen zijn zeer divers. Net als de type bedrijven die we rijk zijn. Dat maakt dat er echt voor ieder wat wils is en je makkelijk buiten je bubbel komt voor een frisse blik en nieuwe ervaring. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een goede elevator pitch, een social media training, acquisitie, vloggen of gewoon met elkaar sparren.

De dagvoorzitter (toerbeurt van de leden) organiseert de bijeenkomst en bepaalt wat de inhoud is. Diegene kan zelf een presentatie geven of een gastspreker uitnodigen. Daarnaast organiseren we bedrijfsbezoeken, workshops, trainingen, en ook bijeenkomsten waar het meer draait om gezelligheid, zoals een wijnproeverij, kookworkshop of een wandeling.

Ook buiten het ontbijt om weten we elkaar te vinden voor steun, advies of een doorverwijzing voor ons bedrijf.

We starten om half acht en rond 9.00 uur gaat ieder zijns of haars weegs. Hier vind je een overzicht van de bijeenkomsten en lees je wat je de komende tijd kunt verwachten.

Professioneel organiser Astrid van der Peet